El 8 de setembre, a les 17.00 h, a la seu de l’ICGC, tindrà lloc una sessió informativa, de lliure assistència, sobre la nova formació especialitzada en Aplicacions i Gestió d’informació Geoespacial (geografia.uab.cat/geoinformacio).

Aquest màster 2015-2016 neix de l’acord entre la UAB i l’ICGC per tal de sumar actius, competències i experiència en la formació en geoinformació, i s’inclourà en el programa de Màster en Tecnologies de la Informació Geogràfica de la UAB (18a edició) i en el Postgrau Internacional de Tecnologies Cartogràfiques de l’ICGC.

El seu programa ha estat dissenyat per esdevenir un instrument clau de formació i per dotar de nous coneixements, eines i competències a professionals i usuaris d’informació geoespacial. Es posa èmfasi en dos itineraris diferenciats després d’un mòdul comú: la gestió d’informació geolocalitzada, i la generació d’aplicacions i utilitats en forma de noves dades, productes i serveis, sempre des del pensament crític.

Aquesta formació integra totes les disciplines, aproximacions i tècniques per adquirir, visualitzar, analitzar i explotar dades geoespacials, fonamentals en àmbits tan diversos com l’urbanisme, la gestió de la ciutat, els aspectes ambientals, socials, energètics, administratius, legals, econòmics o de gestió de riscos, entre d’altres.

La sol·licitud d’admissió al màster, juntament amb la documentació que es requereix (currículum i expedient acadèmic), es pot presentar fins el 23 de setembre. Les sol·licituds s’avaluaran i es resoldran en un termini màxim de 15 dies. La documentació la podeu trametre a:

Laboratori d’Informació Geogràfica i Teledetecció, LIGIT
Universitat Autònoma de Barcelona
Facultat de Filosofia i Lletres – Edifici B9
08193 Bellaterra
Correu: mtig@uab.cat
Telèfon: +34 93 581 18 91 – fax: +34 93 581 20 01

El proper dia 8 de setembre us esperem a la seu de l’ICGC on, a més d’informar-vos del màster, us convidem a una visita guiada a l’exposició Geociències, art i innovació. El programa de l’acte és el que segueix:

17.00-17.15 h: Benvinguda
17.15-17.30 h: Presentació de la jornada (Dr. Jordi Corbera – Coordinador del màster. ICGC)
17.30-18.15 h: Presentació del màster (Dr. Joan Nunes – Coordinador del màster. UAB)
18.15-19.00 h: Visita a l’exposició i cloenda

Us hi esperem!