Sortides professionals


La Geoinformació a les teves mans. El futur professional que esperes, que t’espera

El Màster en Aplicacions i Gestió de la Geoinformació integra totes les disciplines, enfocaments i tècniques utilitzades per a adquirir, programar i gestionar les dades geoespacials. Aquestes dades són la clau de les operacions científiques, administratives, legals i tècniques implicades en el procés de producció, gestió i desenvolupament de la informació espacial i de la seva aplicació en la multitud d’usos que té, des dels corporatius fins als personals.

El Màster en Geoinformació es centra en la gestió dels productes i serveis de la geoinformació i en el desenvolupament de geoaplicacions en tot tipus de plataformes, en especial la web i els dispositius mòbils.

Jordi López

Llicenciat en Geografia
Promoció: 2018-2019 (2a edició)
Professió: Bussiness Intelligence Analyst (Data Analyst)
Empresa: Agència de Transports Trota

Mireia Castilla

Llicenciada en Geografia
Promoció: 2017-2018 (1a edició)
Professió: Responsable SIG en el disseny i control de serveis urbans
Empresa: LOVIC

Albert Bofill

Llicenciat en Geografia
Promoció: 2016-2017 (19a edició)
Professió: Analista SIG i bases de dades
Empresa: BGEO OPEN GIS

Laura Vergoñós

Llicenciada en Ciències Ambientals
Promoció: 2009-2011 (12a edició)
Professió: Analista SIG
Empresa: Barcelona Regional

Si creus que ciència + tecnologia + requeriments d’usuari és l’aproximació correcta per a crear innovacions… Si gaudeixes compartint diferents bagatges i disciplines científiques i tècniques per a resoldre nous reptes… Si busques una perspectiva crítica per transformar la recerca en solucions operatives… Aleshores, el Màster en Aplicacions i Gestió de la Geoinformació pot ser la millor opció per a tu!