Mòduls del màster


La Geoinformació a les teves mans. El futur professional que esperes, que t’espera
1r QUADRIMESTRE

30 crèdits ECTS obligatoris repartits en 5 mòduls (6 ECTS cadascun). L’objectiu és proporcionar coneixements científics i metodològics i d’habilitats tècniques sobre la informació geoespacial, centrada en la producció i estructuració de la informació geoespacial, el disseny i implementació de sistemes d’informació geoespacial, la creació de productes de visualització de la informació geoespacial i la resolució de problemes d’anàlisi espacial.

2n QUADRIMESTRE

18 crèdits ECTS obligatoris: 6 de pràctiques externes i de Treball de Fi de Màster i 12 optatius d’especialitat. Les dues especialitats són:

  • Desenvolupament de geoaplicacions amb un perfil d’expert en sistemes d’informació geoespacial i programació d’aplicacions intel·ligents per a diferents plataformes (escriptori, web i mòbils) en l’àmbit, principalment, de la gestió de les ciutats i del territori.
  • Gestió de la geoinformació amb un perfil d’expert en el desenvolupament i gestió de productes i serveis de geoinformació per respondre a les noves oportunitats d’ús de la geoinformació creades pel nou context tecnològic i social de la informació.