20 Places

Màster Oficial
60 ECTS

Modalitat

Presencial
Castellà

Preinscripció

A partir del 12 de gener de 2024

Inici de curs

16 setembre 2024

Lloc de realització

Facultat de Filosofia i Lletres (UAB)

Objectius del màster

SORTIDES PROFESSIONALS

El Màster en Geoinformació forma especialistes que responen a la demanda del mercat professional de la geoinformació amb perfils  de:  Analista  o  consultor  de SIG  i d’aplicacions geoespacials; Desenvolupador d’aplicacions web i per mòbils; Responsable de SIG corporatiu; Gerent o emprenedor de productes o serveis; Responsable de projectes científics o comercials.

QUALITAT

Formació de qualitat, basada en: Objetius definits; Continguts estructurats; Ensenyament totalment pràctic per mitjà de projectes i tallers; Exigència i dedicacció; Mitjans tècnics professionals; i la llarga experiència professional de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya i de la Universitat Autònoma de Barcelona.

TECNOLOGIA

La Geoinformació s’ha convertit en un recurs bàsic i component essencial de l’activitat de l’administració, les empreses i els ciutadans. El Màster en Geoinformació forma en les tecnologies més avançades per a produir, gestionar i utilitzar la Geoinformació: SIG; Sensors; GPS; Geolocalizació; Programació web; Geoserveis; Realitat augmentada; Dispositius mòbils.

Últimes notícies

Oferta de feina a WorldSensing

WorldSensing convoca un procés de selecció per una plaça que s’ajusta al perfil dels graduats del Màster en Geoinformació. La podeu consultar a: Geospatial Application Expert.