20 Places

Màster Oficial
60 ECTS

Modalitat

Presencial
Castellà

Preinscripció

A partir de l’1 de febrer 2022

Inici de curs

12 setembre 2022

Lloc de realització

Facultat de Filosofia i Lletres (UAB)

Objectius del màster

SORTIDES PROFESSIONALS

El Màster en Geoinformació forma especialistes que responen a la demanda del mercat professional de la geoinformació amb perfils  de:  Analista  o  consultor  de SIG  i d’aplicacions geoespacials; Desenvolupador d’aplicacions web i per mòbils; Responsable de SIG corporatiu; Gerent o emprenedor de productes o serveis; Responsable de projectes científics o comercials.

QUALITAT

Formació de qualitat, basada en: Objetius definits; Continguts estructurats; Ensenyament totalment pràctic per mitjà de projectes i tallers; Exigència i dedicacció; Mitjans tècnics professionals; i la llarga experiència professional de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya i de la Universitat Autònoma de Barcelona.

TECNOLOGIA

La Geoinformació s’ha convertit en un recurs bàsic i component essencial de l’activitat de l’administració, les empreses i els ciutadans. El Màster en Geoinformació forma en les tecnologies més avançades per a produir, gestionar i utilitzar la Geoinformació: SIG; Sensors; GPS; Geolocalizació; Programació web; Geoserveis; Realitat augmentada; Dispositius mòbils.

Últimes notícies

Oferta de feina CREAF

Oferta de feina per treballar al CREAF. El perfil s'adapta als alumnes del Màster en Geoinformació. Necessiten perfils programadors amb javascript. Per consultar els detalls  seguir l'enllaç de la oferta publicada a infojobs: Oferta de empleo: PROGRAMADOR/A JAVASCRIPT...

Oferta de feina d’ Innoviland Solutions S.L.

Oferta de feina de l'empresa Innoviland Solutions S.L. El perfil s'adapta als alumnes del Màster en Geoinformació. Per consultar els detalls de l'oferta seguir l'enllaç al document  OFERTA-DE-FEINA_Innoviland-Solutions.

Oferta de feina de Sun Agile Software S.L.

Oferta laboral a l'empresa Sun Agile Software S.L..El perfil s’adapta als alumnes del Màster en Geoinformació. Per consultar-ne els detalls seguir l'enllaç al document Agile Applications_Job Description_GIS Specialist.