Període de preinscripció: des del 2 de novembre fins el 16 de novembre de 2022

RESOLUCIÓ màxima per part de l’Escola de Doctorat: 14 de desembre

Període de preinscripció: des del 2 de novembre fins el 16 de novembre de 2022

RESOLUCIÓ màxima per part de l’Escola de Doctorat: 14 de desembre

10 Places

Doctor/a per la Universitat Autònoma de Barcelona
en el programa de doctorat cursat

Idiomes

La tesi es pot realitzar en català, castellà i anglès

PREINSCRIPCIÓ

S’estableixen diferents períodes durant el curs 2022-2023

Preu

aprox. 540 €/curs Veure detall del preu

Objectius del programa

L’objectiu fonamental del programa de doctorat en Geografia és la formació d’investigadors/es en temàtiques relacionades amb els camps més innovadors de la geografia a nivell internacional. Els estudis de doctorat en Geografia estan especialment dirigits a garantir el coneixement i l’anàlisi crítica d’un camp d’estudi específic i la metodologia associada, capacitant el/la doctorand/a per comunicar els resultats de les seves investigacions a la comunitat científica, acadèmica i professional.

Perfil del doctorand

El doctorand en geografia ha de tenir interès per desenvolupar un projecte d’investigació original que permeti fer avançar les fronteres del coneixement en alguna de les línies de recerca del programa, que se situen en l’avantguarda mundial de la investigació geogràfica contemporània.

Sortides professionals

Aquest programa de doctorat té com a principals sortides professionals les següents: 

  • Formació d’investigadors i docents de centres de recerca i universitats.
  • Personal tècnic i consultors de centres d’estudis de l’administració pública, empreses, organitzacions internacionals, fundacions, ONGs, associacions, etc.

Últimes notícies

Jornada de benvinguda al Programa de Doctorat en Geografia

El proper divendres 2 de desembre realitzarem la Jornada de benvinguda al Programa de Doctorat en Geografia, a les 14:00 hores a la Sala d'Actes de la Facultat de Filosofia i Lletres. La Jornada és dedicada a tot l'alumnat del Programa de Doctorat i al seu...

Activitat del Grup de Recerca sobre Migracions (GRM)

12/05/2022  -  13h  (Aula 203) - Activitat del Grup de Recerca sobre Migracions (GRM) 12 May 2022, 13h, Dr Kevin Mary, Université de Perpignan  Migration-facilitating capital: Attracting and (socially) selecting African students for Canada Aula 203 at the Arts &...