Recursos

LIGIT

Les classes dels mòduls del Cicle comú i de l’Especialitat de Desenvolupament de Geoaplicacions es desenvolupen al LIGIT (Campus de la Universitat Autònoma a Bellaterra) que diposa d’aula dedicada al Màster i equipada amb equipament avançat i el programari de SIG i altres tecnologies de darrera generació, tant comercial com de codi obert amb la intenció de poder treballar amb el màxim de programari i d’aqruitectures reals possibles.

Els alumnes del Màster disposaran d’un ordinador d’altes prestacions amb les últimes versions dels programes més utilitzats en el món professional, tant comercials (ArcGIS-ArcInfo, ArcObjects-MapObjects, GeoMedia, AutoCAD Map 3D, ER Mapper, Idrisi, MiraMon,…) com de programari lliure (gvSIG, QuantumGIS, MapWindowGIS, Geoserver, MapServer, OpenLayers, etc.), juntament amb tota la infraestructura de comunicacions, de servidors i de dispositius perifèrics pròpia d’un entorn corporatiu real. A més de les hores de classe, els alumnes tenen accés lliure a les instal.lacions del LIGIT durant tot el Màster.


ICGC

Els mòduls de l’Especialitat en Gestió de la Geoinformació per a Smart Cities, s’imparteixen a l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, ICGC.

L’ICGC destina un seguit d’instal·lacions i infraestructures com a recursos dedicats per dur a terme el Màster en Geoinformació, entre les quals destaquen les següents:

Aules [65m2]

  • Àrea de Laboratori [170m2]
  • Oficina per a professors i coordinació [100m2]
  • Àrea de Networking [60m2]
  • Àrea de Plotting [20m2]