Terceres Jornades de Recerca de l’iiEDG

Les III Jornades de Recerca de l’iiEDG ” Diàlegs feministes entre l’acció i la investigació: educació, ocupació i salut” tenen per objectiu posar en diàleg diferents estudis, investigacions i accions que s’estan duent a terme des del feminisme a diferents espais -dins i fora de la universitat- i entre generacions. En aquest sentit, les activitats de debat i intercanvi prenen especial rellevància en aquestes jornades. Aquests diàlegs se centren en identificar els reptes i les oportunitats del feminisme que porten a la construcció i consolidació de propostes concretes des de l’acció, la intervenció i la investigació en camps múltiples, especialment, en els camps de l’educació, l’ocupació i la salut, per ser uns dels elements analítics constitutius de les polítiques de benestar i del benestar quotidià.
En aquest diàleg, es pretén reunir a acadèmiques internacionals i nacionals de diferents generacions, professionals que treballin des d’aquesta perspectiva i a associacions i col·lectius feministes i de dones. La proposta pretén donar el protagonisme a les  joves que treballen amb temes de gènere des de l’acadèmia, la intervenció o l’acció per regenerar les jornades, ampliar mirades, metodologies i continguts i tenir en compte les seves preocupacions i necessitats.
  • Programa de les Terceres Jornades de Recerca de l’iiEDG (Descarregar document)
  • Call for paper de les Terceres Jornades de Recerca de l’iiEDG. Diàlegs feministes entre l’acció i la investigació: educació, ocupació i salut (Descarregar el document)
  • Inscripcions fins el 3 de juliol de 2015. Aturats i aturades, alumnat: 5 euros; Resta de participants: 20 euros

Fitxa d’inscripció